torsdag 30 maj 2013

Aspen

Då var det premiär för första trollingturen för år med båten. Som jag skrev sist så trodde jag verkligen inte att det skulle ta så här lång tid innan man kommit iväg med båten, men som sagt det hade kommit så mycket i mellan. Det blev i alla fall Aspen premiären med Sten blev av. Vi satte i båten igår eftermiddag runt halv sextiden, det blåste en del lite från och till under nästan hela fisket. Det var bara sista halvtimman som sjön la sig helt.
Fiske var förövrigt helt kast! Inte ett ända hugg under hela fisket, trotts att vi körde med mina nya paravaner. Det var en av höjdpunkterna med just paravanerna, de gick riktigt fint i vattnet. Så framöver kommer det oftast bli 4 spön riggade för trollingen. Trotts att vi satte på 4 riktigt olika färger samt storlekar på wobblerna och körde på varierande djup ville det inte hugga över huvud taget. Det blev några fina kort istället som fick avsluta den fina kvällen.
I morgon fredag bär det av till Hökensås för det årliga flugfisket med Sten, Tommy och Tomas. Det ska bli riktigt kul, jag hoppas dock att det kommer att blåsa mindre än vad det gjorde förra året. Rapport kommer på söndag kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar