tisdag 10 augusti 2010

Vrestaby

Igår kväll så var jag uppe hos Sten i Wrestaby för att köra lite trolling igen. De senaste dagarna har det varit rätt så trögfiskat i sjön, men frågan är hur det skulle vara nu? Det blåste en del när vi körde ut med båten och regnet hängde i luften, men det skulle visa sig att det blev uppehåll trotts allt. Första timman metade vi lite Abborre, efter det så körde vi som vanligt trolling till vikarna som vi kastade av med poppers. Runt halv nio kom första hugget, Sten fick en lite gädda som han släppte tillbaka men när han nästa gång skulle kasta ut på samma ställe small det på igen. Denna gång en riktigt grann Abborre!
Vi fortsatte ytterligare till några vikar med mycket näckrosor och vass och Sten fick nytt hugg igen, en gädda på knappa kolit.

När vi var på väg in mot sista viken var det nästan mörkt. Sten som har haft riktigt flyt denna kväll fick ytterligare en gädda på trolling. Det visade sig att det skulle vara sista hugger för kvällen.

När kastade av sista viken var det så mörkt att man inte så ens såg vart man kastade. Nästa fiske kommer att bli i Aspen, tror kanske att det kan bli sista göskvällen för säsongen vi får se…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar